De weg naar wereldwijd marktleider in softstarters

Terug naar overzicht

Intecma is een toonaangevende fabrikant in de vermogenselektronica. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van softstarters. Wereldwijd worden producten van Intecma onder andere gebruikt in warmtepompen, airco’s en ventilatiesystemen. Het familiebedrijf viert dit jaar zijn 30e verjaardag en heeft Next Novum ingeschakeld om Intecma te begeleiden naar de volgende fase.

Marieke van Walsum, Operationeel directeur van Intecma over de samenwerking met Next Novum:

Aanleiding

Intecma groeit hard en we willen met het bedrijf de volgende stap zetten en de komende jaren verder professionaliseren. We zijn tot de conclusie gekomen dat we een gedegen bedrijfsvisieplan misten en de nodige stappen voorwaarts moeten zetten op het gebied van marketing en sales. We willen de aansluiting behouden met de (inter)nationale markt. De markt waarin we actief zijn, is behoorlijk aan het groeien. Deze kans willen wij optimaal benutten.

Gerealiseerd

Next Novum heeft met ons een One Page Strategic Plan ontwikkeld en Scaling Up methodiek geïmplementeerd. We zijn gestart met een marketingplan voor de komende jaren. Dit komt de komende periode tot uiting in onze uitstraling en externe communicatie. Next Novum begeleidt dit proces en ondersteunt ons op een hele praktische wijze succesvol bij complexere salestrajecten.

Het vervolg

De gekozen strategie implementeren. Next Novum fungeert binnen de keten hiervoor als strategisch partner voor salesactiviteiten en de marketing van Intecma. De kennis en ervaring van Next Novum wordt bij ons zeer gewaardeerd.

 

Marieke van Walsum                                                 Alfred Nanninga

Operationeel directeur                                              Next Novum

 

 

Marieke van Walsum

De samenwerking met Next Novum verloopt heel prettig!

Ze hebben veel deskundigheid in huis en denken proactief mee aan oplossingen. Gedreven door resultaat komen ze met nieuwe inzichten vanuit marktperspectief. Geen consultancybureau maar zeer betrokken hands-on ondernemerschap. Dat alles sluit prima aan binnen ons familiebedrijf.

Bezoek website
Interessant voor u

Gerelateerde berichten

Technicum pakt leidende positie Technisch dienstverlener Technicum verwerft de leidende positie. Als managing director RGF Techniek a.i. herijkte Alfred Nanninga samen met een dedicated team de strategie van – de onder het wereldwijd opererende RGF Staffing vallende – Technicum en USG Engineering. Zo werden de eerste belangrijke stappen gezet om beide organisaties toekomstbestendig te maken…

Bekijk project