Over ons

Next Novum betekent ‘volgende vernieuwing’. Wie het best inspeelt op veranderende omstandigheden is waarschijnlijk succesvoller. Het ontketenen van een gewenste of noodzakelijke vernieuwing. Daar is Next Novum goed in.

 • Toekomstgericht
 • Resultaatgedreven
 • Met een open blik
 • Enthousiast
Leer ons kennen

Over Next Novum

Next Novum is een samenwerking van ervaren management professionals die vol enthousiasme en energie uw ambitieuze doel nastreven.

Onze persoonlijke band met uw bedrijf is de basis van de samenwerking. Next Novum professionals begrijpen uw innerlijke drijfveren, zodat we een gezonde, langdurige relatie aangaan.

25 jaar ervaring

Ervaring

Ervaring helpt als de toekomst overeenkomsten heeft met het verleden. Door samen te werken met Next Novum maakt u gebruik van 25 jaar ervaring in general management. De interim professionals van Next Novum hebben ieder hun eigen specialisme en affiniteit met verschillende branches. Wij bepalen in overleg met u welke Next Novum professional aan uw bedrijf wordt gekoppeld.

Alle praktijkvoorbeelden

Alfred Nanninga is per direct gestart als Managing Director Techniek a.i. bij RGF Staffing the Netherlands. Hiermee is hij verantwoordelijk voor de merken Technicum en USG Engineering, beiden onderdeel van de wereldwijd opererende HR dienstverlener RGF Staffing. Alfred Nanninga zal zich de komende periode inzetten om de leidende positie van beide merken in Nederland verder…

Bekijk praktijkvoorbeeld

Intecma is een toonaangevende fabrikant in de vermogenselektronica. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van softstarters. Wereldwijd worden producten van Intecma onder andere gebruikt in warmtepompen, airco’s en ventilatiesystemen. Het familiebedrijf viert dit jaar zijn 30e verjaardag en heeft Next Novum ingeschakeld om Intecma te begeleiden naar de volgende fase. Marieke van…

Bekijk praktijkvoorbeeld

Oprichter en CEO van Vinobox, Harmsma vertelt enthousiast: “Vinobox is je persoonlijke online wijnadres in je broekzak. Wijn is een ontzettend mooi product en tegelijkertijd ook heel complex. Veel mensen weten niet goed welke wijn het beste aansluit bij hun smaakprofiel en dus welke wijn te moeten kiezen. Dat lossen wij voor je op. Wij…

Bekijk praktijkvoorbeeld
Ervaren gespecialiseerde partners

Het team

Next Novum is een team van zeer ervaren gespecialiseerde management professionals. Iedere professional heeft zijn eigen specifieke expertise. U heeft met Next Novum de beste specialist voor uw vraagstuk.

Alfred Nanninga

Ik ben Alfred Nanninga: oprichter van Next Novum. Enthousiast, ondernemend, energiek, resultaatgericht en langetermijndenker zijn woorden die mij omschrijven. Mijn werk is één van mijn grootste hobby’s. Ik hecht waarde aan vitaliteit, persoonlijke ontwikkeling en een gezonde balans tussen werk en privé. Ik geloof dat dit belangrijke bouwstenen zijn voor geluk. De afgelopen jaren ben…

Sluiten

Alfred Nanninga

Ik ben Alfred Nanninga: oprichter van Next Novum. Enthousiast, ondernemend, energiek, resultaatgericht en langetermijndenker zijn woorden die mij omschrijven. Mijn werk is één van mijn grootste hobby’s. Ik hecht waarde aan vitaliteit, persoonlijke ontwikkeling en een gezonde balans tussen werk en privé. Ik geloof dat dit belangrijke bouwstenen zijn voor geluk.

De afgelopen jaren ben ik in de rol van Managing Director actief geweest bij een FD Gazellen bedrijf. In 4 jaar tijd is dit bedrijf winstgevend met factor 5 in omzet gegroeid. Om deze groei beheersbaar te houden is bij dat bedrijf de Scaling Up methodiek van Verne Harnish geïmplementeerd.

De jaren daarvoor heb ik in directieposities gewerkt bij internationaal opererende multinationals. De combinatie van visionair ondernemerschap en mijn bestuurlijke managementervaring zet ik bij Next Novum in om andere professionals en bedrijven verder te helpen. Al mijn ervaring en enthousiasme is beschikbaar voor uw uitdaging.

Uw bedrijf nog krachtiger

Partner worden?

Next Novum is een vereniging van ondernemers die hun ervaring, kennis en netwerk delen. Samen werken wij aan de vraagstukken van aangesloten bedrijven. Dit kan doormiddel van Interim management of participatie.

Hoe word ik partner?

Next Novum heeft professionaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel. Een persoonlijke klik en gemeenschappelijke drijfveren is de basis van iedere samenwerking. Hierover gaan wij graag met u in gesprek.

 • Vakmanschap
 • Professionaliteit
 • Commitment
 • Samenwerken

De voordelen

 • Doelen behalen
 • Samen komen wij verder
 • Groot en kwalitatief netwerk
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Kennisdelen