Over ons

Next Novum betekent ‘volgende vernieuwing’. Wie het best inspeelt op veranderende omstandigheden is waarschijnlijk succesvoller. Het ontketenen van een gewenste of noodzakelijke vernieuwing. Daar is Next Novum goed in.

 • Toekomstgericht
 • Resultaatgedreven
 • Met een open blik
 • Enthousiast
Leer ons kennen

Over Next Novum

Next Novum is een samenwerking van ervaren management professionals die vol energie uw ambitieuze doel nastreven.

Onze persoonlijke band met uw bedrijf is de basis van de samenwerking. Next Novum professionals begrijpen uw innerlijke drijfveren, zodat we een gezonde, langdurige relatie aangaan.

25 jaar ervaring

Ervaring

Ervaring helpt als de toekomst overeenkomsten heeft met het verleden. Door samen te werken met Next Novum maakt u gebruik van 25 jaar ervaring in general management. De interim professionals van Next Novum hebben ieder hun eigen specialisme en affiniteit met verschillende branches. Wij bepalen in overleg met u welke Next Novum professional aan uw bedrijf wordt gekoppeld.

Alle projecten

Technicum pakt leidende positie Technisch dienstverlener Technicum verwerft de leidende positie. Als managing director RGF Techniek a.i. herijkte Alfred Nanninga samen met een dedicated team de strategie van – de onder het wereldwijd opererende RGF Staffing vallende – Technicum en USG Engineering. Zo werden de eerste belangrijke stappen gezet om beide organisaties toekomstbestendig te maken…

Bekijk project

Intecma is een toonaangevende fabrikant in de vermogenselektronica. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van softstarters. Wereldwijd worden producten van Intecma onder andere gebruikt in warmtepompen, airco’s en ventilatiesystemen. Het familiebedrijf viert dit jaar zijn 30e verjaardag en heeft Next Novum ingeschakeld om Intecma te begeleiden naar de volgende fase. Marieke van…

Bekijk project
Ervaren gespecialiseerde partners

Het team

Next Novum is een team van zeer ervaren gespecialiseerde management professionals. Iedere professional heeft zijn eigen specifieke expertise. U heeft met Next Novum de beste specialist voor uw vraagstuk.

Alfred Nanninga

Ik ben Alfred Nanninga: oprichter van Next Novum. Enthousiast, ondernemend, energiek, resultaatgericht en langetermijndenker zijn woorden die mij omschrijven. Mijn werk is één van mijn grootste hobby’s. Ik hecht waarde aan vitaliteit, persoonlijke ontwikkeling en een gezonde balans tussen werk en privé. Ik geloof dat dit belangrijke bouwstenen zijn voor geluk. In de afgelopen jaren…

Sluiten

Alfred Nanninga

Ik ben Alfred Nanninga: oprichter van Next Novum. Enthousiast, ondernemend, energiek, resultaatgericht en langetermijndenker zijn woorden die mij omschrijven. Mijn werk is één van mijn grootste hobby’s. Ik hecht waarde aan vitaliteit, persoonlijke ontwikkeling en een gezonde balans tussen werk en privé. Ik geloof dat dit belangrijke bouwstenen zijn voor geluk.

In de afgelopen jaren heb ik mijn ervaring en kennis als Management consultant en interim Managing director ingezet bij verschillende MKB en corporate bedrijven. Als gevolg van groeiambitie of tegenvallende resultaten heb ik mij bezig gehouden met het herijken van de strategie, het verbeteren van sales en marketing performance, tot het begeleiden van een complete herpositionering en herstructurering.

De jaren daarvoor heb ik in directieposities gewerkt bij internationaal opererende multinationals en snel groeiende MKB Gazelle bedrijven. De combinatie van visionair ondernemerschap en mijn bestuurlijke managementervaring zet ik bij Next Novum in om andere professionals en bedrijven verder te helpen. Met een pragmatische aanpak en intrinsieke drive om bedrijven te laten groeien, kom ik u graag helpen.

Uw bedrijf nog krachtiger

Partner worden?

Next Novum is een vereniging van ondernemers die hun ervaring, kennis en netwerk delen. Samen werken wij aan de vraagstukken van aangesloten bedrijven. Dit kan doormiddel van Interim management of participatie.

Hoe word ik partner?

Next Novum heeft professionaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel. Een persoonlijke klik en gemeenschappelijke drijfveren is de basis van iedere samenwerking. Hierover gaan wij graag met u in gesprek.

 • Vakmanschap
 • Professionaliteit
 • Commitment
 • Samenwerken

De voordelen

 • Doelen behalen
 • Samen komen wij verder
 • Groot en kwalitatief netwerk
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Kennisdelen