Samenwerking Intecma en Next Novum. Alleen kom je ver en samen komen wij verder.

Terug naar overzicht

Intecma is een toonaangevende fabrikant in de vermogenselektronica. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van softstarters. Wereldwijd worden producten van Intecma onder andere gebruikt in warmtepompen, airco’s en ventilatiesystemen. Het familiebedrijf viert dit jaar zijn 30e verjaardag en heeft Next Novum ingeschakeld om Intecma te begeleiden naar de volgende fase.

Marieke van Walsum, Operationeel directeur van Intecma over de samenwerking met Next Novum:

Aanleiding

Intecma groeit hard en we willen met het bedrijf de volgende stap zetten en de komende jaren verder professionaliseren. We zijn tot de conclusie gekomen dat we een gedegen bedrijfsvisieplan misten en de nodige stappen voorwaarts moeten zetten op het gebied van marketing en sales. We willen de aansluiting behouden met de (inter)nationale markt. De markt waarin we actief zijn, is behoorlijk aan het groeien. Deze kans willen wij optimaal benutten.

Gerealiseerd

Next Novum heeft met ons een One Page Strategic Plan ontwikkeld en Scaling Up methodiek geïmplementeerd. We zijn gestart met een marketingplan voor de komende jaren. Dit komt de komende periode tot uiting in onze uitstraling en externe communicatie. Next Novum begeleidt dit proces en ondersteunt ons op een hele praktische wijze succesvol bij complexere salestrajecten.

Het vervolg

De gekozen strategie implementeren. Next Novum fungeert binnen de keten hiervoor als strategisch partner voor salesactiviteiten en de marketing van Intecma. De kennis en ervaring van Next Novum wordt bij ons zeer gewaardeerd.

 

Marieke van Walsum                                                 Alfred Nanninga

Operationeel directeur                                              Next Novum

 

 

Marieke van Walsum

De samenwerking met Next Novum verloopt heel prettig!

Ze hebben veel deskundigheid in huis en denken proactief mee aan oplossingen. Gedreven door resultaat komen ze met nieuwe inzichten vanuit marktperspectief. Geen consultancybureau maar zeer betrokken hands-on ondernemerschap. Dat alles sluit prima aan binnen ons familiebedrijf.

Bezoek website
Interessant voor u

Gerelateerde berichten

17-03-2022

Alfred Nanninga is per direct gestart als Managing Director Techniek a.i. bij RGF Staffing the Netherlands. Hiermee is hij verantwoordelijk voor de merken Technicum en USG Engineering, beiden onderdeel van de wereldwijd opererende HR dienstverlener RGF Staffing. Alfred Nanninga zal zich de komende periode inzetten om de leidende positie van beide merken in Nederland verder…

Bekijk praktijkvoorbeeld

Oprichter en CEO van Vinobox, Harmsma vertelt enthousiast: “Vinobox is je persoonlijke online wijnadres in je broekzak. Wijn is een ontzettend mooi product en tegelijkertijd ook heel complex. Veel mensen weten niet goed welke wijn het beste aansluit bij hun smaakprofiel en dus welke wijn te moeten kiezen. Dat lossen wij voor je op. Wij…

Bekijk praktijkvoorbeeld