Samenwerking tussen Vinobox en Next Novum.

 

Maandelijks de lekkerste wijn geselecteerd voor jou. Dat is Vinobox.

Terug naar overzicht

Oprichter en CEO van Vinobox, Harmsma vertelt enthousiast: “Vinobox is je persoonlijke online wijnadres in je broekzak. Wijn is een ontzettend mooi product en tegelijkertijd ook heel complex. Veel mensen weten niet goed welke wijn het beste aansluit bij hun smaakprofiel en dus welke wijn te moeten kiezen. Dat lossen wij voor je op.

Wij zijn de samenwerking aangegaan met kleinere wijnleveranciers, zodat we precies weten waar de wijn vandaan komt én wie de wijnmaker is. Dit combineren we met onze unieke techniek en de beleving die je als klant mag verwachten. Bijvoorbeeld door een Vinobox thuisproeverij met onze huissommelier Ivar.

Door middel van algoritmes kunnen we dit op slimme wijze nog verder verfijnen, we kijken dan naar karakteristieken zoals druifsoort, regio en onder andere het rijpingsproces. Als klant van Vinobox heeft u daarmee op een zeer eenvoudige wijze toegang tot de heerlijkste wijnen. Samen met een complete uitleg en achtergrondinformatie van de wijn is dit keer op keer een geweldige ervaring.”

Het juiste product, advies en beleving. Dat is Vinobox; wijn om blij van te worden.

We zien veel mogelijkheden op de zakelijk markt. Wij vinden het belangrijk dat je value for money krijgt én wijn van een gepassioneerde wijnboer. Vinobox en Next Novum starten een strategische samenwerking met elkaar. De gedeelde visies en ruime saleservaring en het grote netwerk van Next Novum maakt dat de bedrijven elkaar zullen versterken.

In de komende tijd zullen Vinobox en Next Novum deze samenwerking verder uitwerken. Te denken valt aan proeverijnen bij bedrijven, relatiegeschenken voor opdrachtgevers, wijnproeverijen op events en natuurlijk ook maatwerk.

De persoonlijke drive om mensen blij te maken en een geweldige ervaring te bieden zit bij Vinobox en Next Novum diepgeworteld. Bent u als bedrijf of organisatie benieuwd waarmee Vinobox uw medewerkers of klanten kan verrassen? Wij gaan graag met u in gesprek.

Cheers!

 

Flip Harmsma                              Alfred Nanninga

CEO Vinobox                               Next Novum

Interessant voor u

Gerelateerde berichten

17-03-2022

Alfred Nanninga is per direct gestart als Managing Director Techniek a.i. bij RGF Staffing the Netherlands. Hiermee is hij verantwoordelijk voor de merken Technicum en USG Engineering, beiden onderdeel van de wereldwijd opererende HR dienstverlener RGF Staffing. Alfred Nanninga zal zich de komende periode inzetten om de leidende positie van beide merken in Nederland verder…

Bekijk praktijkvoorbeeld

Intecma is een toonaangevende fabrikant in de vermogenselektronica. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van softstarters. Wereldwijd worden producten van Intecma onder andere gebruikt in warmtepompen, airco’s en ventilatiesystemen. Het familiebedrijf viert dit jaar zijn 30e verjaardag en heeft Next Novum ingeschakeld om Intecma te begeleiden naar de volgende fase. Marieke van…

Bekijk praktijkvoorbeeld